Over mij

                       

Mijn naam is Denise van der Donk, ik ben geboren in 1988 en woonachtig in het Brabantse dorpje Hoeven. Al op jonge leeftijd had ik een voorliefde voor mode, glitter & glamour. Zowel mijn overgrootoma als mijn eigen oma en moeder waren actief in de coupeusebranche. Ik mocht daardoor als kind al stralen in handgemaakte (carnavals)kleding van mijn oma en later mijn moeder.

Eenmaal afgestudeerd voor de studie HBO Commerciële Economie, heb ik besloten om op 25-jarige leeftijd iets te gaan doen met mijn creatieve ideeën. Eerst hobbymatig bij een carnavalsvereniging en inmiddels heb ik er mijn beroep van kunnen maken. Met heel veel passie en plezier ben ik dagelijks bezig met het ontwerpen en vervaardigen van foam pruiken, hoeden en kostuums voor een breed scala aan klanten. 

Voor mij staat kwaliteit voorop. Jaren ervaring met o.a. styling van fotoshoots, goede kwalitatieve materialen en een flinke dosis perfectionisme zorgen voor het beste resultaat van de pruiken, hoeden en kostuums. Door continu te blijven vernieuwen en ontwikkelingen/trends in de markt te zoeken, kan ik mijn klanten het beste bieden. Mijn stijl is geraffineerd, vrouwelijk, afgewerkt en uniek.  Of het nu gaat om alleen een hoedje of om een complete look, alles moet in perfecte harmonie en verhouding zijn. Ik vind het een must dat klanten zich comfortabel voelen in hun look en met een speciaal en happy gevoel de deur uit gaan.