Kostuums

Bij Foam pruiken en hoeden kun je niet alleen slagen voor een unieke pruik of hoed, maar ook voor een complete look van top tot teen. Alles is handwerk en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. 

Tijdens onze eerste afspraak zoeken wij de gewenste stof met bijpassende fournituren met jou uit, tot jouw perfecte kostuum is ontstaan. Ook hebben we dan de gelegenheid je maten op te nemen en pas-jassen te proberen. Heb je een grotere maat en heb je moeite met het vinden van een leuke outfit? Vraag naar de mogelijkheden, zodat we ook jou kunnen laten stralen! We hebben bijna 30 verschillende soorten digitaal geprinte stoffen waar je uit kan kiezen. Mocht je speciale wensen hebben, dan kan ik altijd voor je op zoek naar een stof die daarbij aansluit.

Daarna gaan wij met jouw kostuum aan het werk en wordt de basis in elkaar gezet. Deze wordt dan door jou gepast en vervolgens wordt de juiste lengte van bijvoorbeeld mouwen en jas afgespeld. 

De laatste stap is het bevestigen van de afwerking: zakken, knopen, veren, tule, rushes en paillettenband worden eraan vastgezet, om zo de jas tot het eindresultaat te krijgen. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant met een goed gevoel naar buiten gaat! Wil je je look compleet maken? In het atelier heb ik een ruim assortiment handgemaakte sjaals, sieraden, tasjes en bijpassende laarzen. Uiteraard kan verzorgen wij ook bijpassende pruiken, hoedjes of corsages maken waarin dezelfde stof en materialen zitten verwerkt als in je kostuum.

Heb je interesse in het laten maken van een jas of jurk? Vraag naar de mogelijkheden en naar de wachtlijst.

Bekijk hier de verschillende modellen: