Jassen

Jas type A: Pretty with a tutu
Dit model is de grote favoriet van de meeste klanten. Het is een jas die vanaf de taille uitloopt met plooitjes aan de achterzijde. Hij is aan de voorkant korter dan aan de achterkant. De bijpassende rok eronder maakt de outfit helemaal af. Het model is voorzien van prachtige veren, tule en taft ruches. 
Maten: 36 tot en met 48
Prijs vanaf: €166,50
Bijpassende laarzen: €49,95

Jas type B: Peplum chique
 
Dit model is een rechte jas met knoopsluiting en peplum aan de achterzijde. Uiteraard is dit model ook voorzien van prachtige veren, tule en taft ruches.  
Maten: 36 tot en met 48 
Prijs vanaf: €156,50 
Bijpassende laarzen: €49,95Jas type C: Hello Queen!
Een prachtige koninklijke jas met lange sleep. De voorkant is kort met 3 knoopsluitingen en een prachtige opstaande kraag. Leuk met een glitterjurkje maar ook stoer met een broek!!
Maten: 36 tot en met 48
Prijs zonder mouw vanaf: €
Prijs met lange mouw vanaf: €
Bijpassende laarzen: €49,95Jas type D: Mix and Match Met deze jas kun je lekker mixen and matchen met verschillende stofjes. Veel laagjes en verschillende panden maken dit model lekker speels. Leuk met een rok maar zeker zo leuk met een broek en fel gekleurde laarzen. Een bijpassende warme sjaal erbij en je bent ready to go!

Maten: 36 tot en met 48
Prijs vanaf: €
Bijpassende laarzen: €49,95

Jas type E: Straight away Dit model jas is uniseks en kan gedragen worden door zowel dames als heren. Dit model is zeer geschikt voor dames met een grotere maat. De epauletten op de schouders geven de jas een stoere touch.
Maten: 36 tot en met 54
Prijs vanaf:
Bijpassende laarzen: €49,95

Benieuwd naar jassen die ik al gemaakt heb op bestelling? Neem eens een kijkje op FACEBOOK of de creaties PAGINA.