Foam hoeden

Ben je niet het type voor een foam pruik, maar heb je liever een mooie hoed, toffe verentooi of diadeem? Ook dat is geen enkel probleem bij Foam pruiken en hoeden. Van stoere steampunk hoed tot chique pauwen verentooi: alle hoeden, verentooien en diademen kunnen naar eigen wensen en smaak worden samen gesteld.

Wij hebben 2 soorten kwaliteit tophats: een satijnen basis en een luxe wolvilten tophat. De luxe wolvilten tophat is van zeer goede kwaliteit, hoge schacht en gevoerd aan de binnenzijde. Een echte blikvanger waar je lang plezier aan kunt beleven!

Heb je zelf een kostuum of ben je bijvoorbeeld lid van een vereniging en heb je dus bepaalde kleuren wensen. Ik ga met veel plezier voor je aan de slag om een mooi resultaat te behalen wat perfect aansluit op jouw wensen. 

Tube hoed
Vrolijk hoedje opgemaakt met verschillende decoratiematerialen. Struisvogelveren, hanenveren, ganzenveertjes, tubes, stof, ruches, paillettenband, steentjes, gaas en marabou zitten inbegrepen in de prijs. Geheel aan te passen naar eigen wensen en kleurencombinaties.

Maten: 57 en 59 cm (geschikt voor hoofdomtrek van 54 cm t/m 60 cm)
Kleuren basis hoed satijn: wit of zwart
Kleuren basis hoed luxe wolvilten: crème, zwart, donkerbruin, oker, kobalt, turquoise, paars, rood, hard roze, roze.
Prijs hoed satijn vanaf €55,-
Prijs hoed luxe wolvilten vanaf €80,-Tube hoed met staart
Dit hoedje heeft naast alle decoratie nog een extra tube staart. Struisvogelveren, hanenveren, ganzenveertjes, tubes, tubes staart 20 stuks, stof, ruches, paillettenband, steentjes, gaas en marabou zitten inbegrepen in de prijs. Geheel aan te passen naar eigen wensen en kleurencombinaties.

Lengte staart : 50 cm
Maten: 57 en 59 cm (geschikt voor hoofdomtrek van 54 cm t/m 60 cm)
Kleuren basis hoed satijn: wit of zwart
Kleuren basis hoed luxe wolvilten: creme, zwart, donkerbruin, oker, kobalt, turquoise, paars, rood, hard roze, roze.
Prijs hoed satijn vanaf €65,-
Prijs hoed luxe wolvilten vanaf €90,-

Ook leuk: deze tube hoeden kun je ook zelf komen maken tijdens een WORKSHOP.Verentooi
DÉ trend van de komende caranval seizoenen: de verentooi. Comfortable, draagbaar en lichtgewicht. De verentooi zit rondom het hoofd bevestigd met een brede elastiek. Alle verentooien kunnen naar eigen wensen en smaak worden samen gesteld. De verentooien zijn rijkelijk versierd met verschillende soorten veren, sierband, pompoms, bloemen, stenen, kettinkjes, paillettenband en kwasten.

Prijs verentooi korte veren vanaf €65,-
Prijs verentooi lange veren vanaf €72,5

Ook leuk: deze verentooien kun je ook zelf komen maken tijdens een WORKSHOP.Diadeem
Ook een klein accessoire in het haar kan een kostuum of jurk helemaal afmaken. Voor iedereen die graag niet te veel op haar hoofd heeft zijn deze vrolijke diademen perfect! Gedecoreerd met verschillende soorten veren, lint, gaas, teentjes, tubes en marabou.

Prijs diadeem vanaf €40,-

Ook leuk: deze diadeem kun je ook zelf komen maken tijdens een WORKSHOP.

Benieuwd naar de hoeden, verentooien en diademen die ik al gemaakt heb op bestelling? Neem eens een kijkje op FACEBOOK, INSTAGRAM of de creaties PAGINA.